Nega rok

Pri ljudeh velikokrat opazimo roke.

Če so negovane, je to znak človeka, ki skrbi za svoje zdravje in estetski videz.
Pri manikuri je osnovno pravilo, da morajo biti nohti vedno zaščiteni z vseh strani, z več plastmi laka. S tem preprečimo, da bi vlaga prihajala do nohta, ker bi s tem lahko postal suh, se poškodoval ali pa se začel cepiti.

Nega rok

K BAUTY SPOT - Nega rok

Pri nas v K Beauty SPOT opravljamo

KLASIČNA MANIKIRA

ZDRAVLJENJE Z IBX

PARAFINSKA KOPEL

PERMANETNO LAKIRANJE

PODALJŠEVANJE NOHTOV Z GELOM

Pri delu uporabljamo izdelke priznane blagovne znamke The Gel Bottle, Divine in druge, ki smo jih preizkusile in ocenili kot primerne.

Da bo manikura učinkovita, je potrebna tudi nega doma, zato Vam bomo po želji svetovali tudi kako za svoje nohte lahko najbolje poskrbite sami in Vam ponudili tudi vse potrebne preparate za domačo nego.

PARAFINSKA OBLOGA / KOPEL

Parafinska kopel je že dolgo znana. Že tisočletja, iz pradavnine, se prenaša znanje o uporabnosti zdravilnih zelišč. Ljudje so že takrat zdravili poškodbe tudi s toploto in vročimi oblogami.

Blagodejne lastnosti parafinske kopeli

Parafin, ki so mu dodana eterična olja, segrevamo do dobrih 50 st.C in vanj večkrat zapovrstjo namočimo dlani in zapestja. Roki zatem toplo zavijemo in uživamo v prijetnem prehajanju toplote in učinkovin iz parafina v naši roki. Ko se po skorajda uri parafin shladi, "rokavici" enostavno "slečemo".

Razvajajte svoje roke z našo vrhunsko nego, ki jih bo ohranjala mehke, gladke in čudovito negovane.


Izkoristite prednosti naše vrhunske nege rok in se naročite še danes, da boste svojim rokam privoščili le najboljše!
Rezervirajte svoj termin

IBX ZDRAVLJENJE NOHTOV

IBX je naravni učvrstitveni sistem, namenjen zaščiti nohtov pod katerimi koli permanentnimi laki. Deluje v notranjosti nohta, ne pa na površini, kot ostali izdelki za nego nohtov. Nanese se na površino nohta, penetrira s toploto in ˇzapečeˇ (z LED lučko) v notranjosti nohta, kar povzroči učvrstitev od znotraj! IBX ustvari zaščitni ščit za nohte, ki ga nikoli ne odstranimo. Lahko popravi številne poškodbe na nohtih in ohranja nohte v zdravi kondiciji.

Zakaj IBX zdravljenje?

  • Diagnostični ultrazvok kože – meritev kolagena in določitev pasu staranja t.i. ageing band
  • TEWL sondo – pregled celovitosti bariere kože
  • Kolorimeter – meritev pigmentov in določitev barve kože ter stopnjo tveganja pri izpostavitvi soncu
  • Optični analizator kože – pigmentne nepravilnosti ter stanje kapilar
  • Dermalab combo 4 naprave so uveljavljene na področju fotomedicine in kozmetične terapije, se uporabljajo za znanstvene namene, so ustrezno kalibrirane in redno vzdrževane.

Razvajajte svoje roke z našo vrhunsko nego, ki jih bo ohranjala mehke, gladke in čudovito negovane.


Izkoristite prednosti naše vrhunske nege rok in se naročite še danes, da boste svojim rokam privoščili le najboljše!
Rezervirajte svoj termin

Pogosta vprašanja

Parafinsko kopel lahko izvajamo neomejeno. 3x tedensko v zimskem času in pri pomoči revmatskih obolenj.

V parafinu so raztopljena zdravilna eterična olja, ki s segrevanjem prehajajo skozi kožo. Topolota odpira pore in maska za roko lažje prodira v  kožo in jo neguje.  Koža ostane mehka, voljna in prožna. Zdravi suhe in razpokane roke, kot jih imamo pogosto v zimskem času, na mrazu in vetru. Z oblogo izboljšujemo cirkulacijo, odpravljamo bolečino…

Mnenja naših strank

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo zelo veseli vsake vaše pohvale, ki nam bo v vzpodbudo, kot tudi pritožbe, ki jo bomo skrbno obravnavali.

Najlepši nohti, super.

Eva

Punce res vejo kaj delajo, masaža, laser, nohti, nege, depilacije,.... ni da ni. K Beauty spot je res the place to be, za ženske in moške 👍💪

Teja

Vse pohvale, profesionalno in kvalitetno. Zadovolnja z depilacijo, nohti, masažo, nego obraza.

Sara

V vasem salonu se z veseljem prepustim razvajanju in sprostitvi. Urska je top 😀😀😀

Nina

Zelo zadovoljna s podaljšanimi nohtki, ki mi jih je naredila Ana. V salonu sem preživela slabi dve uri, se ob tem zabavala in odšla s pravo mojstrovino na rokah.

Maruša

Zelo sem zadovoljna z nohti …prelepi

Emanuela

Urška me je razvajala, bilo je vrhunsko!

Neja

Odlična masaža pri Niki ❣️☺️ kot vedno

Marjana

H Kristini hodim že 2 leti, vedno poskrbi da so moje noge gladke, moja koža sijoča in moji nohti prečudoviti. Bolečine v hrbtu? Kristina reši tudi to.Kristina ni samo moja kozmetičarka, ampak tudi moja psihoterapevta. Od nje vedno odidem zadovoljna in srečna. Še dolgo se bom vračala k njej.

Teja

Vedno prijazen sprejem, nove tehnike, novi materiali. Svetovanje, natančna poslikava nohtov.Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo storitve!

Sara

Naše delo