Masaža

Svojemu telesu podarite le najboljše!

V kozmetičnem salonu K Beauty Spot se zavedamo, kako pomembna je kvalitetna masaža. Masaža ne prinaša zgolj odlične sprostitve za vaše telo, temveč tudi za vašo dušo. Naši izkušeni maserji bodo s svojim spretnim dotikom sprostili napetosti v vaših mišicah in telesu ter vam pomagali doseči popolno harmonijo. Poleg tega pa se vam bodo ambient, pomirjujoča glasba in prijetne dišave v salonu zlili v čudovito celoto, ki bo sprostila vaše misli in pregnala vsakodnevne skrbi.

Masaža

K Beauty SPOT - Masaže

Masaže v K BEAUTY SPOT

Ponujamo kvalitetno storitev masaže po ugodni ceni. Bolj podrobno lahko preverite v našem sistemu za naročanje.

Masaža

KLASIČNA MASAŽA

Masažaz ventuzami

MASAŽA Z VENTUZAMI

MASAŽA S ŠKOLJKAMI

KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA

V današnjem času nas hiter življenjski tempo potiska v nenehen stres, zato je masaža še kako potreben način sproščanja, s pomočjo katere ponovno vzpostavimo ravnovesja v telesu in duši. Koristi predvsem mišičnemu sistemu, izboljšuje prekrvitev mišic in njihovo mobilnost. Preveč napete mišice se z učinkom masaže sprostijo, ohlapne mišice brez tonusa pa se napnejo.

Preberi več...

MASAŽA Z VENTUZAMI

Ventuze oziroma vakuumska masaža je starodavna kitajska metoda. Ne izvajamo pritiska, pač pa kožo in tkiva s pomočjo vakuuma privzdigujemo. Vakuumska masaža je zelo učinkovita pri bolečinah v hrbtenici, mišicah in sklepih. Športnikom pomaga pri regeneraciji in za boljšo mišično učinkovitost ter večjo eksplozivnost. Zelo spodbuja mikrocirkulacijo in pri tem se izboljša prekrvavitev, pospeši se dotok hranilnih snovi in kisika ter izločanje toksinov. Tkivo mehča, sprošča in spodbuja naravni odziv celjenja in obnove.

Preberi več...

MASAŽA S ŠKOLJKAMI

Masaža je kombinacija tehnik glajenja, akupresurnih točk, dreniranja in gnetenja. V K beauty spot za masažo uporabljamo školjke, ki izvirajo iz Filipinov, so ročno pobrane in obdelane s posebnim postopkom. Masaža je nenavadna, a zelo sproščujoča. Koža je po njej prožna, sijoča in napeta, mišice pa sproščene. Priporočamo vsem ljubiteljem učinkovitih sprostitvenih masaž.

Preberi več...

KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA

Švedska masaža je osnovna oblika masaže, ki temelji na znanstvenih principih anatomije, fiziologije in patologije. Vključuje različne masažne tehnike, ki so namenjene izboljšanju krvnega obtoka, zmanjšanju bolečin in izboljšanju zdravja ter dobrega počutja. Beseda masaža je izpeljana iz grškega in arabskega korena “mass” in pomeni gladiti, gnesti, stiskati ter s tem označuje ročno obdelavo kože in mehkih delov telesa.

Prednosti švedske masaže

Pomirja živčni sistem
Občutek sproščenosti
Boljše počutje
Sprošča napetosti v telesu
Zmanjšuje depresivnost
Več energije

Sprostite napetosti v vašem telesu!


Izkoristite prednosti naše vrhunske klasične masaže in se naročite že danes, da boste svojemu telesu privoščili le najboljše!
Rezervirajte svoj termin

MASAŽA Z VENTUZAMI

Ventuze oziroma masaža z ventuzami ali vakuumska masaža je prav posebna v tem, da z njo delujemo v nasprotni smeri kot pri klasični masaži, saj ne izvajamo pritiska, pač pa kožo in tkiva s pomočjo vakuuma privzdigujemo. Pri tem uporabljamo ventuze – pripomočke, ki so danes največkrat izdelani iz medicinskega silikona.

Prednosti masaže z ventuzami

Lajša dihalna obolenja
Omili migrene in glavobole
Odlično deluje proti celulitu
Povečuje mišični tonus
Rahlja vozličke
Pospešuje izločanje toksinov

Sprostite napetosti v vašem telesu!


Izkoristite prednosti naše vrhunske masaže z ventuzami in se naročite že danes, da boste svojemu telesu privoščili le najboljše!
Rezervirajte svoj termin

MASAŽA S ŠKOLJKAMI

Masaža s toplimi školjkami je masaža celega telesa. Za sprostitev in za reševanje bolečinskih problemov, ki nastanejo ob nepravilni drži, oziroma pri nekontroliranih gibih. Školjke so naravne, neporozne, pridobljene iz Filipinov. Imajo zdravilni učinek na koži. Masaža s toplimi školjkami povrne koži lep, zdrav izgled. Pomaga pri obnovi celic kože in vrača napetost. Doseže se intenzivno topli učinek med samo masažo in še dolgo po njej, saj so školjke zelo tople. Zato je masaža s toplimi školjkami priporočljiva v zimskih dneh.

Prednosti švedske masaže

Sprostitev telesa in duha
Pospeši prekrvavitve
Zmanjšuje stres
Pospeši izločanje odvečnih snovi
Zmanjšuje bolečine v mišicah
Pospeši pretok limfe

Sprostite napetosti v vašem telesu!


Izkoristite prednosti naše vrhunske masaže s školjkami in se naročite že danes, da boste svojemu telesu privoščili le najboljše!
Rezervirajte svoj termin